Wonen in Waterzoom

RABOBANK HELPT U BIJ DE FINANCIËLE CHECK

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heeft u interesse in één of meerdere woningen in het project Waterzoom in Ede? Rabobank biedt de mogelijkheid uw (maximale) financiële haalbaarheid te checken.

EEN FINANCIËLE CHECK? ZO WERKT HET.

De financiële check kan in uw voordeel werken! Bij de toewijzing van de woningen kijken we o.a. of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. U kunt ons dit laten weten door een gewaarmerkte brief van uw hypotheekverstrekker of financieel adviseur te versturen bij inschrijving. U kunt de financiële check gemakkelijk laten uitvoeren door een financieel adviseur van Rabobank. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

Ziet u zichzelf al wonen op deze unieke plek in Ede? Dan is het handig te weten wat belangrijk is bij de aankoop van een nieuwbouwhuis, welke kosten ermee gemoeid zijn en wat er financieel mogelijk is. Want is het mogelijk die droom waar te maken? De adviseurs van Rabobank kijken tijdens een gratis oriëntatiegesprek samen met u naar uw financiële mogelijkheden. Zo weet u snel waar u aan toe bent.

De financieel adviseurs nieuwbouw van Rabobank, Ridouan Zaamiri en Rachim Saebu zijn nauw betrokken bij het project Waterzoom. Ze gaan graag met u in gesprek over uw woonwensen en plannen voor een nieuwe woning in Ede. Met hun kennis en betrokkenheid bij het project bespreken zij met u de financiële mogelijkheden, zodat u weloverwogen een keuze kunt maken.

Alle informatie over de hypotheken van Rabobank vind u op rabobank.nl/hypotheken en over nieuwbouw op rabobank.nl/nieuwbouw.

ENERGIEZUINIG EN DUURZAAM WONEN

Rabobank stimuleert energiezuinig en duurzaam wonen. En dat belonen we. Koopt u een milieuvriendelijke en duurzame woning in project Waterzoom? Dan krijg jij een extra duurzaamheidskorting.

Bekijk meer informatie op rabobank.nl/duurzaamheidskorting om de voorwaarden te bekijken.

Online videogesprek

DÉ START VOOR UW NIEUWE DROOMWONING

Bent u nieuwsgierig geworden? En wilt u weten wat uw financiële mogelijkheden zijn? Maak dan snel een afspraak voor een financiële check via de link hieronder met Ridouan of Rachim, financieel adviseurs bij Rabobank of stuur een email naar nieuwbouw@rabobank.nl.

Een eerste gesprek is kosteloos en vrijblijvend en geeft u snel inzicht in wat er financieel mogelijk is.